2013. június 18., kedd

És jön a szezonnyitó!

Már megindult a visszaszámlálás a
2013. évi Abádszalóki nyár kezdetéig.

A hétvégén hivatalosan is elkezdődik a programsorozat, bár a Tisza-tó Strand már a hétvégi hőségre tekintettel megnyitotta kapuit a víz kedvelői előtt.
A kánikula riadó miatt is sok vendéget vár a Tisza-tó melletti városunk Abádszalók, nem csak a szezon szombati nyitása miatt jönnek a vendégek. Este érdemes lesz a tűzijátékot is megtekinteni, de azért előtte bulizzunk egy nagyot Szűcs Judith számaira, vagy utána Hevesi Tamás műsorán. Ne feledjük ,már pénteken érdemes az Esti Party koncertjét megtekinteni.
A diszkó is megnyitja pénteken a nyarat, a Vision Beach  lemezlovasai Banffy és Blero lesz, a buli neve legyen  Summer Open Night.
Természetesen szombaton sem maradhat el a Vision Beach, mikor is a  DJ pultnál a: Beach Team. Az esti buli elnevezése: Sound Boot The Beach

Senki ne feledje, Minőségellenőr kerestetik!

Olyan párokat keres a város, aki egy hónapot nyaralna Abádszalókon, minden dolgot ingyen kipróbálhatna, élményeket gyűjtene Abádszalókon. Azért, hogy ne ártson meg sok a jóból, fizetséget nem kap és élménybeszámolót kell adni minden napról, amit fényképen illusztrál. A világ legjobb munkája áll kilátásban neked és párodnak, jelentkezz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése